• Neden Başkent Üniversitesi
  • Sınav Kaygısı
  • Etkili Öğrenme Yöntemleri

• Etkinlikler

Adalet Nizamoğlu Anadolu Lisesi üniversitemizi ziyaret etmiştir.(17 Ocak 2018)

Kırşehir Mehmet Akif Ersoy Lisesi üniversitemizi ziyaret etmiştir. Genel üniversite tanıtımının ardından Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden Öğr.Gör.Zeynep Kızıl ve Bilgisayar Mühendisliğinden Araş.Gör.Hatice Tombul tarafından bölümlerle ilgi bilgi almışlardır.(15 Ocak 2018)

Isparta Lokman Hekim MTA Lisesi üniversitemizi ziyaret etmiştir. Genel üniversite tanıtımının ardından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümlerinden bilgi almışlardır.(12 Ocak 2018)

Sivrihisar Nurbiye Gülerce Teknik ve Meslek Lisesi üniversitemizi ziyaret etmiştir. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulundan Öğr.Gör.Gürkan Özel tarafından bölümlerle ilgili bilgi almışlardır.(03 Ocak 2018)

Anfa Merkezinde Eket Fuarcılık tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarına katıldık.(21-22 Aralık 2017)

Ankara Sınav Koleji üniversitemizi ve kütüphanemizi ziyaret etmiştir. Hukuk Fakültesinden Araş. Gör. Ümit Vefa Özbay, Psikoloji bölümünden Araş. Gör. Bahar Bahtiyar Saygan, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden Araş.Gör.Fırat Konuşlu, Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Öğr.Gör.Dr.Selen Müftüoğlu, Endüstri Mühendisliği Bölümünden Araş.Gör. Mert Varol'dan bilgi almışlardır. (21 Aralık 2017)

Çayyolu Doğa Koleji üniversitemizi ziyaret etmiştir. Hukuk Fakültesinden Araş. Gör. Bengisu Önder'den, İşletme bölümünden Dr. Tülay Korkmaz Devrani'den, Mühendislik Fakültesinden Araş.Gör. Gülden Adıyaman ve Uzm.Ali Can'dan bilgi almışlardır.(19 Aralık 2017)

Özel İdeal Beşgen VİP Koleji üniversitemizi ziyaret etmiştir. Atatürk Müzesi ve Kütüphane gezisiyle program sonlanmıştır.(18 Aralık 2017)

Kayseri Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi üniversitemizi ziyaret etmiştir.(15 Aralık 2017)

Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulları 80 kişilik öğrenci grubu ile aşağıda belirtilen bölümlerden bilgi alarak ve kütüphane gezisi ile üniversitemizi ziyaret etmişlerdir.
    Tıp Fakültesinde Prof. Dr. Erhan Kızıltan, Makine Mühendisliği :Araş. Gör. Gülden Adıyaman, Elektrik Elektronik Mühendisliği: Araş. Gör. Gökhan Gökdoğan, Hukuk: Araş. Gör. Bilge Serin Çelik Psikoloji: Yrd. Doç. Dr. Sinan Alper Mimarlık: Araş.Gör.Burcu Ateş (08 Aralık 2017)

Bilfen Okullarının düzenlediği Üniversite Tanıtım Günleri Fuarına katıldık.(08 Aralık 2017)

Keçiören Kalaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üniversitemizi ziyaret etmiştir.(07 Aralık 2017)

Eryaman Doğa Koleji üniversitemizi ziyaret etmiştir. Öğrencilere Psikoloji, İşletme ve Endustri Mühendisliği Hakkında bilgi verilmiştir.(06 Aralık 2017)